Lendo

Är du i behov av att låna pengar? Då ska du se till att jämföra de olika långivarna som finns tillgängliga online innan dess att du tecknar ett lån. Det är nämligen mycket enkelt att göra detta, samtidigt som det är svårt att få förändrade villkor i efterhand när man redan har skrivit på ett avtal. Därför är det viktigt att du gör detta i god tid när du vill låna pengar. Ju tidigare du är ute desto bättre och desto större chans har du att få ett lån som passar din ekonomi. När du använder dig av Lendo blir allt mycket enklare och du kan bekvämt luta dig tillbaka medan de jämför lån och villkor åt dig. Det är otroligt smidigt och enkelt och det enda du behöver göra är att gå in på Lendos hemsida och fylla i formuläret.

I formuläret som du hittar på deras hemsida fyller du i bland annat hur mycket som du vill låna och under vilken period som du vill betala tillbaka lånet, du kan som regel låna upp till en halv miljon kronor via de aktörer som samarbetar med Lendo och detta är väldigt smidigt när du till exempel behöver köpa en ny bil eller när du är i behov av att ta ett lån för att renovera huset.

Fördelen med att använda sig av Lendo är att när du har fyllt i dina uppgifter kommer de att ta endast en UC på dig, det är väldigt viktigt att när du väljer att använda dig av en mellanhand ser till att välja en aktör som inte tar en UC per bank då detta kan sätta dig i en ekonomiskt knivig situation som du inte vill befinna dig i. Det kan nämligen leda till att det ser ut som att du har blivit nekad lån av många banker och göra så att du får det svårt när du vill ta ett lån i framtiden.

Lendo tar endast en kreditupplysning på din personliga ekonomi vilket gör att det är tryggt att använda dig av dem. När du har skickat in ditt formulär kan du bara luta dig tillbaka och vänta medan Lendo gör jobbet åt dig, de skickar dina uppgifter till de olika bankerna som får se till att tävla om dig, de får presentera de bästa räntorna och villkoren på det lån som du vill ha för att du ska välja att bli kund just hos dem. Detta är en mycket skön omväxling på lånemarknaden och ser till att villkoren kastas runt lite, det skapar möjligheter för dig att ta mer fördelaktiga lån och samtidigt är det endast trygga långivare som gäller.

Du är aldrig bunden till att teckna ett lån när du använder dig av Lendo utan istället är det så att du kan välja att ta ett lån, och du kan samtidigt välja att inte göra det utan att det kostar dig någonting alls. Det är kostnadsfritt att jämföra lån på Lendo och det är just därför du ska använda dig av dem.